Lejligheden

Grundplan for lejligheden

Beskrivelse af lejligheden:

Lejligheden er beliggende i nyere ejendom med 14 lejligheder. Lejligheden ligger i centrum på Grubstrasse, men man kommer ind i parkeringskælderen fra Burglehengasse. Bykort er på hjemmesiderne under Wagrain.

Der er kun 100 meter til skibusstoppestedet, som bringer dig til Grafenberg- eller Flying Mozart-stationerne. Vil du hellere gå, tager det 10 minutter i støvler.

Det er en stor veludstyret luksuslejlighed på 57 kvm med 2 soveværelser, entre, badeværelse og stue/køkken-alrum. Lejligheden ligger sydvendt på 1. sal, men pga det skrånende terræn virker det som 2. sal. Der er gulvvarme overalt i lejligheden. I køkkenet er der keramisk kogeplade/emhætte og varmluftovn, opvaskemaskine og køle/fryseskab.

Lejligheden er indrettet til 6 personer, hvoraf de 2 sover i stuen. Er man kun 4 personer, er der rigtig god plads. I tilknytning til stuen er der en 18 kvm. sydvendt balkon. På denne er en Napoleon gasgrill til rådighed.

I kælderen er der parkeringsplads til én bil og det er her lejlighederne har fælles skikælder. Det er kun beboerne, som kan komme derind.

For at komme op eller ned er der elevator eller trapper. Frit valg.

Der må ikke medtages dyr i lejligheden.